Női téli dzsekik

összesen 18 termék
Fekete női téli dzseki
INGYENESINGYENES 32 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_FP_2016103108503
Khaki női téli dzseki
INGYENESINGYENES 33 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_FP_2016103060030
Fekete női téli dzseki
19 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_FP_2016101567098
Fekete női téli dzseki
INGYENESINGYENES 26 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_FP_2016102689652
Kék női téli dzseki
19 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_FP_2016101679289
Női téli dzseki
INGYENESINGYENES 46 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_DL_86962/5
Szürke női téli dzseki
20 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_GL_59867-GRIS-M-L

A szekrény alapvető darabjai a fagyos nappalokra és éjszakákra a női téli dzsekik és kabátok. Ezúttal a dzsekiket vesszük górcső alá, amelyeket több száz különféle szabásban, anyagban és színben vásárolhat meg. És ráadásul nagyon sokoldalúak. Tehát viselheti őket farmerrel és melegítőnadrággal, üzleti nadrággal vagy ruhával egyaránt. A konkrét modelltől függ. Mindenesetre választékunkból minden alkalomra választhat megfelelő női dzsekit.

#showmore#

A női téli dzsekik típusai

A legstílusosabban határozottan a szőrmével díszített női téli dzsekik mutatnak, amelyek azt bizonyítják, hogy januárban vagy februárban sem kell kompromisszumokat kötnie a megjelenés és a kényelem között. Különböző hosszúságokban varrják őket és gyakran díszítik őket más luxus részletek is, mint az arany cipzárak, strasszok vagy hímzések. A szőrme leggyakrabban azonos színű, de kínálatunkban kontrasztos változatú modellek is találhatók.

A természetbe vagy hideg, nedves időbe pedig a parka szerű női téli dzsekiket ajánljuk. Ezekre jellemző a hosszabb és bővebb szabás. Azonban gyakran övvel rendelkeznek, s így a szélességüket könnyedén saját maga is módosíthatja. És természetesen nem hiányozhat róluk a kapucni sem, amelyen gyakran szőrme található.

A steppelt tollkabátok vagy más hosszú női téli dzsekik valóban tökéletesen melegítenek, sőt remekül néznek ki. Ennek köszönhetően ezek a klasszikus gyapjúkabátok ideális alternatívái és megfelelnek a munkahelyre vezető útra vagy estére. A sportos modelleket pedig értékelni fogja a hosszú kirándulásokon, hegyi túrákon és akár síeléskor is.

Milyen női téli dzsekiket válasszunk?

A szekrény alapját az év leghidegebb részében a piros női téli dzsekik, esetleg más semleges színű változatok alkotják. A szabást főleg saját testalkata, személyes stílusa és az alkalom szerint kellene kiválasztania, amelyre a dzsekit fel szeretné venni.

Továbbá beszerezhet néhány jellegzetesebb darabot is. Például a piros női téli dzsekik és a rózsaszín női téli dzsekik nagyon stílusosan néznek ki és munkába is megfelelnek. Ideális esetben hatásosan szűkítettek és meghosszabbított hosszúságuk van, mivel ennek köszönhetően gyönyörűen formálják az Ön nőies alakját. És még azt feltételezve is, hogy egy meleg szvetter vagy több réteg ruha van Önön és nem vett fel éppen magassarkú csizmát.

Téli tolldzseki vagy vattabélésű változat?

A valódi toll bélésű téli dzseki bár drágább, de jobban melegít és egyúttal szellős, egyszóval a természetes anyag összes előnyével bír. Egy olcsóbb alternatívát képvisel a vattadzseki. Ez is kellemes és kényelmes lehet, a gyártótól és a konkrét modelltől is függ. Válasszon tehát különösen körültekintően.

A helyes méret a női téli dzsekiknél alapvető

Természetesen minden ruhadarabnak tökéletesen kellene állnia Önnek, de a téli dzseki esetében ez duplán érvényes. Ha ugyanis eláll, nem fogja Önt elegendően felmelegíteni, alá fog fújni a szél és nem is fog jól kinézni. Ellenben egy rövid dzsekiben könnyen megfázhat. A választást tehát ne becsülje alá. Sokat segíthetnek Önnek a mérettáblázatok vagy a pontos méretek.

Már kezdődik a tél? Meleg női téli dzsekiket kínálunk minden igényes nőnek. Bélelt, szőrmés dzsekit vagy parkát keres? Számos dzsekink szőrmés kapucnival vagy érdekes steppeléssel rendelkezik. A maximális kényelem érdekében fenék alá érő női téli dzsekijeink is vannak. Feldobhatja őket egy női bolyhos sállal és sapkával. Fő, hogy melegben legyen.

Glami TOP Glami TOP