Női bomberdzsekik

A női bomberdzsekik már néhány évvel ezelőtt meghódították a divat világát és attól kezdve minden tavasszal és ősszel viselik őket. Luxus márkák, hagyományos üzletláncok és divatos webáruházak kínálatában is szerepelnek. A választék valóban hatalmas, a női bomberdzsekit egyszerre több színben és kivitelben is beszerezheti. A semleges tónusú, minimalista modellek jellegzetesen színes, sőt mintás dzsekikkel váltakoznak. Tehát számos kombinációs lehetőség kínálkozik, a szűk fekete nadrágoktól és csizmáktól kezdve, a klasszikus farmereken és mokaszinokon keresztül, a melegítőnadrágokig és edzőcipőkig. Ráadásul a bomberdzsekik praktikusak és könnyen karbantarthatók, többnyire mosógépben zökkenőmentesen moshatók.

#showmore#

Hogyan válasszunk női bomberdzsekit? 

Ennek a dzsekinek a szabása az amerikai pilóták egyenruhájából indul ki. És bár gyorsan a divat magasságaiba emelkedett, sok ember mégis ódzkodik tőle. Ugyanis nem egyszerű megtalálni a megfelelőt, amely tökéletesen fog illeni Önhöz és a szekrénye tartalmának többségéhez. Azonban elég csak keresgélni és idővel biztosan megjelenik az ideális női bomberdzseki és már többé le sem fogja akarni venni. 

Ha nagyobbak a mellei, kerülje a logókat ezen a részen, ellenkező esetben nem kell tőlük tartania. És tekintettel arra, hogy inkább egy rövidebb dzsekiről van szó, a magasabb nőknek egy számmal nagyobb modellt javaslunk. Csak vigyázzon, hogy túlzottan ne álljon el. Függ a szélességétől is és az Ön testalkatától.

Szabás és anyag

A női bomberdzseki többnyire fém cipzárral záródik. Jellemző steppelése van és szegélyei az ujjain és az alsó részén. Ugyanolyan és kontrasztos színűek is lehetnek, az Ön preferenciáitól függ. És ha gyakran visel sportosan elegáns stílust, lehet, hogy rögtön több változatban is hasznukat veszi a női bomberdzsekiknek. Némelyiküknek zsebe is van elöl és a vállon vagy az ujjon, mindegyik cipzárral záródik. A jellegzetesebb darabokat logók és hímzések díszítik, de kínálatunkban természetesen találhat egyszerű stílusú, egyszínű bomberdzsekiket is.

Az anyagok közt a nylon az uralkodó és a minőségi márkáknál általában találkozhat selyemmel vagy szaténnal is. Az üzletláncokban pedig ezeknek a luxus anyagoknak az utánzatára lelhet. Természetesen nem bírnak ki annyit, viszont megfizethetőbbek és a kényelemben, valamint az érdekes kialakításban felveszik a versenyt a drágább modellekkel.

Hogyan kombináljuk a bomberdzsekit?

Már az elején említettük, hogy a női bomberdzseki szinte minden sportosan elegáns stílusú ruhával viselhető. A ragyogóan színes modellek ideálisak lesznek a nyárra és felveheti őket medencés partira egy ruhához vagy overálhoz és körömcipőhöz, míg az elegáns fekete-arany színű bomberdzsekik kitűnnek a városban és illenek nadrágokhoz és szoknyákhoz egyaránt. A minimalista bomberdzseki legjobban egy pólóval és szűk farmerrel, vagy egy topból és nadrágból álló modern szettel emelkedik ki. És nem feledkezhetünk meg a sportos női bomberdzsekiről sem, amilyet az amerikai hírességek is viselnek, csak úgy melegítőnadrággal. És a merészeknek szánták a mintás modelleket, mondjuk virágokkal vagy exotikus motívumokkal.

Ismeri a remek női bomberdzsekiket? Ezzel a dzsekivel gyönyörű ötözéket hozhat létre, bármit is keres. A kínálatunkban található például eredeti leopárd mintás bomberdzseki az igazi csajoknak. Remekül kitűnik A-vonalú szoknyával kombinálva. Tehát ne féljen a kísérletezéstől.

Glami TOP Glami TOP