Női farmerdzsekik

A bőr- és műbőr dzsekik mellett a farmerdzsekik ideális darabok az átmeneti időszakban. Tehát főleg tavasszal, majd a vénasszonyok nyarától őszig viselik, amikor már nem elég csak egy póló, de a ballonkabátokra és kabátokra még van idő. A könnyű farmerdzsekinek a nyári ruhák közt is megvan a maga helye. Különösen értékelni fogja a hűvösebb reggeleken és estéken, amikor ízlésesen kiegészít minden stílust, a biznisz nadrágtól kezdve a romantikus ruháig. Egy ilyen kombinációban nyugodtan elmehet egy kötetlen találkozóra, városi sétára vagy egy kerti vacsorára.

#showmore#

Női farmerdzseki – elegáns, sportos és punk 

A webáruházak és divatláncok kínálatában különféle modellek ezreit találhatja. A stílusos, szűk szabású farmerdzsekit váltogathatja lezser oversize változatokkal, vagy akár a kilencvenes évek punk stílusával. Ezt  felismerheti a penészszerű megjelenésről, a különféle tüskékről, szegecsekről és más alkalmazásokról. 

Farmerdzseki télre – béléssel vagy szőrmegallérral  

Amikor a hőmérséklet a fagyponthoz közelít, rendelkezésre áll a bélelt farmerdzseki béléssel és valódi vagy műszőrmével. A második változat természetesen olcsóbb, de megint csak nem kelt olyan luxus és stílusos hatást. Ha Ön inkább a gyakorlatiasság híve, szerezzen be egy farmerdzsekit levehető szőrmegallérral.

Hogyan válasszuk ki az ideális modellt?

Trendi a rövid farmerdzseki, amelynek inkább tavasszal és nyáron veszi hasznát. Ha a farmeranyagról nem szeretne lemondani a hűvösebb időben sem, ezt a hosszú, akár fenék aláig érő farmerdzsekik biztosítják. Ma ezeket a modelleket könnyített változatokban is beszerezheti, amelyek inkább ingekre hasonlítanak. Ezeket a lezser stílusukról, finomabb anyagukról és a praktikus nagy zsebekről ismerheti fel.

Nagyon sokoldalú a fekete női farmerdzseki is. Ha minimalista stílusú változatot választ, hímzés vagy jellegzetes díszítőelemek nélkül, akkor elegáns ruhákhoz is viselheti. Az eredeti modellek fehérítéssel, fém részletekkel és jellegzetes alkalmazásokkal inkább az utcai stílushoz tartoznak és kizárólag szabadidőre alkalmasak.

Női farmerdzseki a sztájling alapjaként

A farmerdzseki illik nadrághoz és szoknyához is, és általában nagyon könnyen kombinálható. Ez természetesen függ a színtől és a szabástól, de a női ruhatárnak csak kevés darabja kínál ennyi lehetőséget a sztájlinghoz. A legnépszerűbb minden bizonnyal a klasszikus kék farmerdzseki, amelyet rögtön több árnyalatban is beszerezhet, különféle színes gombokkal, applikációkkal és hasonlókkal. 

Csak vigyázzon a farmerdzseki és nadrág vagy más denim darab kombinációjára. Ehhez csak az igazi divatszakértők értenek, különben legtöbbször nem néz ki jól.

 

Női farmerdzseki minden vagány csajnak. Mit találhat nálunk? Oversize, klasszikus vagy népszerű fekete színű női farmerdzsekiket. Szeretné kihangsúlyozni derekát? Akkor éppen Önnek kínáljuk a derékig érő farmerdzsekiket. Megfelelő női nadrágokkal kombinálva valóban stílusosan és időtlenül néznek ki. A farmerdzseki egyszerűen minden nőnek jól áll.

Glami TOP Glami TOP