Női melegítőnadrágok

összesen 1 termék
Barna női melegítőnadrág
11 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_FP_2016102826552

Talán egyetlen divatdarabnak sem nőtt meg annyira a népszerűsége az utóbbi időben, mint éppen a női melegítőnadrágnak. A saját szabadidős kollekcióját, tehát a kényelmes otthoni ruháit, már szinte minden nagyobb márka, beleértve a luxusmárkákat is, árusítja. Széles választékunkban azonban természetesen sokféle stílusból, színből és árkategóriából is választhat.  

#showmore#

Hogyan válasszunk női melegítőnadrágot?

Főleg azt tartsa szem előtt, hogy a kiválasztott darab illeszkedjen az Ön személyes stílusához és jól kombinálható legyen azzal, ami már a szekrényében van. Másodsorban azonban attól is függ, hogy a melegítőnadrágot milyen alkalomra vásárolja. A bővített nadrág remekül néz ki, de futás közben vagy az edzőteremben inkább akadályozná Önt, míg sétához vagy az otthoni pihenéshez ideális lesz. A luxus és az extravagancia szerelmeseit ezután izgalomba hozzák a fémes részletekkel ellátott melegítőnadrágok, a fenntartható divat rajongói pedig a biopamutra vagy a bambuszra esküsznek.

Laza szabás vagy jogger melegítőnadrág 

A női melegítőnadrágokat manapság már nem csak sporthoz vagy otthon viselik, s ezáltal megváltozik a szabásuk is. Választhat a klasszikus női sportos melegítőnadrágok, a laza női melegítőnadrágok, a modern trapéz változatok vagy a jogger szabások közül, derékban és a bokán gumival. Idén ebben a stílusban leginkább a női fekete melegítőnadrágot viselik, valamint a szürke, krém vagy bézs modelleket is. Így az árnyalat összehangolható például a legkedvesebb pólóival.

A sétákhoz és a hétvégi kirándulásokhoz pedig a zsebes női melegítőnadrágok illenek majd, amelyek zsebeibe minden szükségeset beletehet. Színben itt különösen a bézs, khaki vagy például a barna színt ajánljuk. És milyen modellt vegyen fel az edzőteremben végzett edzéshez? Például magas derekú női melegítőnadrágot, amely remekül kiegészíti a funkcionális és a pamut rövid topot is.

A minőségi anyag az alap

Nem meglepő, hogy a legkelendőbb változatok természetes anyagokból, többnyire pamutból készülnek. Az ilyen melegítőnadrágok ugyanis kellemesen melegek, de egyúttal légáteresztők és maximális mozgásszabadságot is garantálnak. S ráadásul könnyen karbantarthatók és tovább kitartanak, mint a legtöbb szintetikus anyag. 

A melegítőnadrágok legkedveltebb színei 

A legpraktikusabbak közé tartozik a szürke női melegítőnadrág, de természetesen viselnek fekete, fehér, bézs vagy pasztellszínű nadrágokat is. És ha kedveli az extravaganciát, semmit sem ronthat el feliratokkal, nyomatokkal vagy kontrasztos szegélyekkel.

Mivel kombináljuk a női melegítőnadrágot?

A klasszikus melegítőnadrág leginkább pólóhoz vagy melegítőfelsőhöz illik, de a stílusos elegáns melegítőnadrágokat viselheti akár bőr- vagy műbőrdzsekikhez is. A hűvösebb napokon azonban ideális változat a steppelt pehelydzseki. Ha a cipőről van szó, egyértelmű választás az egyszerű fehér edzőcipő. Máskor viszont felcserélheti egy jellegzetes utcai modellre vagy vászoncipőre. A jellegzetesebb melegítőnadrágok mindig jobban néznek ki egy egyszerű toppal vagy melegítőfelsővel és fordítva. De lehet, hogy ez így nem mindig igaz, ezért ne féljen a kísérletezéstől és a divatszabályok időnkénti megszegésétől a melegítőnadrágok esetében sem.

Kiváló női melegítőnadrágok, amelyek alkalmasak az otthoni lustálkodásra, sétára vagy sportra. Stílusos melegítőnadrágot keres? Akkor jó helyen jár. Fedezze fel a magas derekú női melegítőnadrágokat, amelyeknek köszönhetően élvezheti a kényelmet és a meleget. Nálunk a legnépszerűbbekfekete színű melegítőnadrágok. Női együtteseket is kereshet, amelyek alkalmasak az otthoni kényelemre és sétára is.

Glami TOP Glami TOP