Áruvisszaküldés

Návrh bez názvu (4)

Hogyan történik az áru visszaküldése, cseréje vagy reklamációja?

Ez egyszerűbb, mint kimondani, hogy FASHIONSUGAR. :) Elég, ha kitölti az elektronikus űrlapot az ŰRLAPOK oldalon. Az áru közvetlen cseréje nem lehetséges – ha ki szeretné cserélni az árut, vissza kell küldenie és ezt követően új megrendelést kell leadnia. Az árut akár a leszállítását követő 30 napon belül visszaküldheti. 

Návrh bez názvu (4)

Hogyan küldheti vissza nekünk a csomagot?

Az Ön maximális kényelme érdekében a visszaszállítás akár 3 lehetősége közül választhat. Kérjük, válassza ki a következő lehetőségek egyikét és a kiválasztott lehetőséget jelölje be elektronikus űrlapunkon, az esete létrehozása során.

Návrh bez názvu 

Visszaküldés Csomagküldőn keresztül

Ha a Csomagküldőn keresztül történő visszaszállítást választja, azonnal az esete elektronikus űrlapunkon történő létrehozása után, e-mailben egy címkét fog kapni a Csomagküldőbe. Elég a címkét kinyomtatni, ráragasztani a csomagra és ezt követően a csomagot elvinni a Csomagküldő legközelebbi átvevőhelyére (az átvevőhelyek listáját itt találhatja: hhttps://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek).

Ezért a szolgáltatásért 990 Ft. összeget számítunk fel* (a díj az áru visszatérített összegéből kerül levonásra). *Abban az esetben, ha a visszaküldött termékekkel együtt “Egyszerű áruvisszaküldés” szolgáltatást is vásárolt, a Csomagküldőn keresztül történő visszaküldésért nem számítanak fel Önnek semmilyen díjat. 

Návrh bez názvu (1) 

Kényelmes visszaküldés futárral

Nem felel meg Önnek a Csomagküldőn keresztül történő visszaküldés és egy kényelmesebb változatot részesít előnyben? Válassza a GLS futárral történő visszaküldést, aki közvetlenül az Ön otthonában vagy irodájában veszi fel a csomagját. Jelölje be az elektronikus űrlapunkon ezt a lehetőséget, e-mailben küldje el címét és a dátumot, hová és mikor küldjük a futárt és minden mást bebiztosítunk Ön helyett.

Ezért a szolgáltatásért 1 990 Ft. összeget számítunk fel (a díj az áru visszatérített összegéből kerül levonásra). A GLS futárral történő kényelmes visszaküldéshez nem vehető igénybe az “Egyszerű visszaküldés” szolgáltatás.

Návrh bez názvu (2) 

Küldés a címünkre

Ha nem felel meg Önnek az áruvisszaküldés egyik lehetősége sem, a csomagot elküldheti nekünk postán, esetleg saját szállítmányozóval közvetlenül a címünkre: Progresio s.r.o., Ondrejská 18, 831 06 Bratislava, Szlovákia

Návrh bez názvu (4)

Tanácsra van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot
E-mail: info@fashionsugar.hu
 

 
Glami TOP Glami TOP