Női kabátok

összesen 323 termék
Szürke női kabát Kód: AW_5210
Barna női kabát Kód: AW_5350
Piros női kabát
INGYENESINGYENES
+ több
Kód: FP_2016102755531
Arany női kabát
INGYENESINGYENES
+ több
Kód: GL_29696-DORE-S-M
Barna női kabát Kód: AW_5216
Barna női kabát
INGYENESINGYENES
+ több
Kód: GL_28529-CAMEL-36-42
Barna női kabát Kód: AW_8526
Barna női kabát
INGYENESINGYENES
Kód: GL_29705-CAMEL-38-M
Barna női kabát
INGYENESINGYENES
+ több
Kód: GL_29266-CAMEL-36-46
Barna női kabát
INGYENESINGYENES
+ több
Kód: GL_29272-CAMEL-36-42
Barna női kabát Kód: AW_5351
Barna női kabát Kód: AW_4888
Barna női kabát Kód: AW_5349
Barna női kabát Kód: AW_5362
Barna női kabát Kód: AW_8081
Barna női kabát Kód: AW_4044/3929
Barna női kabát Kód: AW_7466
Barna női kabát Kód: AW_7473
Barna női kabát Kód: AW_8074
Barna női kabát Kód: AW_7463
Barna női kabát Kód: AW_5365
Barna női kabát Kód: AW_5364
Bézs női kabát Kód: AW_3503
Bézs női kabát
INGYENESINGYENES
+ több
Kód: GL_59839-BEIGE-S-M
Bézs női kabát Kód: AW_8537
Bézs női kabát Kód: AW_8071
Bézs női kabát Kód: AW_3548
Bézs női kabát Kód: AW_3501
Fel
További termékek

Minden nő téli ruhatárában ott a helyük a praktikus dzsekiken kívül az elegáns női kabátoknak is. Csak így válhatnak a téli hónapokban valódi hölgyekké. Természetesen függ az árnyalattól és a szabástól, de egy sokoldalú darabról van szó, amelynek hasznát veheti ruhához és farmerhez is. Az alap az egyenes szabású, klasszikus kabát, esetleg a finoman szűkített. Csak ezután összpontosítson az oversize vagy bő kabátokra. És hasonló a helyzet az anyaggal is. Ha már van otthon gyapjúkabátja, nyugodtan szerezzen be egy trendi plüss, luxus bőrkabátot és hasonlókat is. Ugyanígy színben is jobban eltérhet a következő darabok esetében.

#showmore#

Hogyan válasszunk női kabátot?

A választás az Ön személyes stílusától és testalkatától függ. Természetesen az is fontos, hogy hová szeretné az adott kabátot felvenni és mivel szeretné kombinálni. Amennyiben a szabásról van szó, az övvel ellátott elegáns modelleken kívül a klasszikusok közé tartoznak a kétsoros gombolású női kabátok is. Ezután saját ízlése szerint választhatja ki a következő modelleket – egysoros gombolással, cipzárral és hasonlók.

Ami a színt illeti, az első kabátnál a semleges tónusoknál kellene maradnia. Legjobban a bézs, barna vagy szürke árnyalatok mutatnak. És természetesen illeni fog Önhöz a fekete, esetleg fehér kabát is. Azonban ezeknél a színeknél javasoljuk az aranyszínű vagy másképpen kontrasztos gombokkal és további részletekkel kialakított kombinációt. Esetleg segítségükre lehetnek a jellegzetes kiegészítők, például sálak, kesztyűk vagy sapkák.

Az egyszínű kabátokon kívül minden nő szekrényében ott a helyük a klasszikus mintáknak is, főleg a kockás és a tyúklábmintának. Nagyszerűen néznek ki semleges árnyalatokban, de sötétkék, mustár, khaki vagy piros színben is.

Női télikabátok – menő a meghosszabbított hosszúság 

Az utóbbi években elegáns hosszú vagy legalább térdig, illetve ideális esetben lábszárközépig érő női télikabátokat viselnek. Azon kívül, hogy kiválóan felmelegítik Önt, elfedik a potenciális hiányosságokat is. Ügyeljen azonban arra, hogy ezek a változatok csak karcsú és magas nőknek állnak jól. Ha Ön kisebb termetű, inkább ne foglalkozzon a trendekkel és maradjon a standard hosszúságú, combközépig, legfeljebb térdig érő kabátoknál.

Minőségi női gyapjúkabátok 

A természetes anyagokba való befektetés ebben az esetben jobban kifizetődő, mint valaha. A valódi természetes gyapjúból készült női kabátokat tehát rögtön több okból is ajánljuk. Kellemesen melegek és egyúttal szellősek, nem áznak át egykönnyen és sokáig kitartanak. Elég, ha megfelelően tárolja és időnként professzionálisan kitisztíttatja őket. Természetesen nem valók a mosógépbe és a kézi mosás sem megfelelő.

Tavaszi női kabátok 

A nagy hajtókák és a derékon viselt öv stílusos megjelenést garantálnak, amely egy igazi hölgyhöz is illik. Ezeknek az elegáns tavaszi női kabátoknak nem kell bélés, sem szőrme. Választékunkban azonban többek között levehető gallérú modelleket is találhat, amelyeket hidegebb napokon is felvehet egy meleg szvetterre vagy garbóra.

Egy új női kabát beszerzésén töpreng, de nem tudja, hogy melyik az igazi az Ön számára? Weboldalunkon télikabátokat, hosszú kabátokat, kapucnis kabátokat, ballonkabátokat, tavaszi kabátokat, öves kabátokat vagy plüss kabátokat, ún. teddy kabátokat is találhat. A ballonkabát ideális a tavaszi és őszi időben. Az övvel ellátott kabátok nagyon stílusos hatást keltenek és kihangsúlyozzák az Ön alakját. Nálunk a legkedveltebb a bézs női kabát, szürke kabát vagy a gyönyörű, eredeti fukszia színű kabát.

Glami TOP Glami TOP