Női tunikák

összesen 2 termék
Barna női tunika
17 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_FP_2016103302529
Piros női hosszú ujjú blúz
14 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_FP_2016103088805

Ha szívesen visel leggingst vagy slim farmert, biztosan megkedveli a női tunikákat is. Ugyanis éppen ezek alkotnak velük tökéletes párost. Ideálisak az átmeneti időszakra, amikor ruhában vagy szoknyában már fázna, de nadrágban és szvetterben még melege volna. A hosszú tunikákat azonban sok nő azért is megkedvelte, mert kényelmes és rendes szabásuk van, amely elfedi az esetleges hiányosságokat és szinte minden alaknak hízeleg.

#showmore#

Hogyan válasszunk női tunikát?

A leggingshez viselt női tunikának megbízhatóan el kellene fednie az Ön hátsóját, mivel, mint ismeretes. a leggings nem nadrág és ezeket a testrészeket nem kellene fedetlenül hagyni. A klasszikus fekete vagy egyszínű leggingshez nagyszerűen áll a mintás vagy ragyogó árnyalatú tunika. Viszont a fekete és fehér kontrasztja ebben az esetben nem biztos, hogy mindig pozitív kicsengésű. Ha mégis vállalkozik rá, könnyítse meg az anyagokat vagy élénkítse fel egész öltözékét valamilyen színes részlettel, akár egy szegéllyel közvetlenül a tunikán, kézitáskával vagy ékszerrel.

Minták, minták, minták

A nyári női tunikákat virág- és keleti motívumok jellemzik, valamint etno nyomatok is. Egy ilyen női tunikát nem nélkülözhet a parton és a medencénél sem. És ha szívesen kísérletezik, nyugodtan induljon el benne korzózni vagy egy esti medencés partira. Elég kicserélni a papucsot egy magas sarszandálra és a kötött kézitáskát egy borítéktáskára vagy trendi mini kézitáskára.

Lezser és elegáns tunikák

Természetesen a divatmárkák kínálatában találhat stílusos fekete vagy fehér tunikákat is, fémes részletekkel, amelyeket Kleopátra is megirigyelne. Nem kivételek a pamutból vagy lenből készült ingváltozatok sem. Ezek is nagyon elegáns hatást kelthetnek, ha fekete műbőr- vagy bőrkabátot és magassarkút vesz fel hozzájuk. Viszont farmerrel és edzőcipővel lazán mutatnak és főleg szabadidős és hétvégi tevékenységekhez illenek.

Kellemes anyagok és érdekes szabás

A tunikák többsége manapság klasszikus pamutból és viszkózból készül, de természetesen vannak kivételek. Egyikük a madeira anyagú, túlnyomórészt fehér színű tunika, amelyet a nők többsége magával visz a tengerparti nyaralásra. Azonban gyakran elfelejtjük, hogy forró napokon az izzó városba is felvehetjük őket. Ennek a vászon anyagnak a népszerűsége évről évre nő, mivel gyönyörűen szellős és a jellemző lyukasztással készült lyukak eredeti dizájnt biztosítanak. A szellősség és a könnyű karbantartás ebben az esetben magától értetődik. És éppen a tunikákhoz vagy ruhákhoz használják leggyakrabban a madeirát, mivel remekül kombinálható a laza szabással.

Kismama tunikák

Külön fejezetet alkotnak a női tunikák, amelyek a nő életének legszebb időszakára készültek. Elegendő lazaságot és kényelmet nyújtanak, divatbeli kompromisszumok nélkül. Több közülük manapság már szoptatós változatban is kapható. Csak ne felejtse el kiegészíteni a tunikát egy speciális kismama-leggings-szel. A színt és a stílust már egyszerűbben választhatja ki, az ízlése és a konkrét alkalom szerint. 

A női tunika nagyszerűen illik leggingshez vagy könnyed zakóhoz. Hosszú ujjú, stílusos, hasítékkal ellátott tunikák vagy oversize tunikák közül választhat. Tudja, miért remek még a tunika? Elfedi az összes nemkívánatos hiányosságot, és ráadásul nagyon kellemes. A tunika a leendő vagy várandós anyukák keresett darabja is lesz.  Elégedett vásárlóink legkedveltebb tunikái kétségkívül a 95% pamutból készültek. A tunikák nagyszerűen illenek a női leggingsekhez.

Glami TOP Glami TOP