Női műbőrdzsekik

A bőr- és műbőrdzsekik az átmeneti időszak legnépszerűbb felsőrészei közé tartoznak. Valószínűleg minden nő ruhatárában van legalább egy, többnyire fekete vagy barna színű. És ha nem, akkor ideje szerezni egyet. Szívesen adunk tanácsot a választásban, függetlenül attól, hogy az első darabot vásárolja-e vagy már a sokadik műbőrdzsekijét, hangsúlyosabb árnyalatban.

#showmore#

Aszimmetrikus női dzseki – műbőr kabát, amelyet meg kell szereznie

Ezek a műbőrdzsekik nagyon könnyen felismerhetők az aszimmetrikus cipzár alapján, amelyről a nevüket is kapták. Oversize szvetterekkel és egyéb blúzokkal kombinálva néznek ki a legjobban, de szinte bármivel viselhetők. A városban és sétákon egészítse ki farmerral és pólóval, a buliba pedig ruhához vegye fel.

Választáskor azt javasoljuk, hogy összpontosítson arra, hogy leggyakrabban hová kívánja felvenni bőr- vagy műbőrkabátját. Más modellt válasszon tavaszra és nyárra és másikat a téli időszakra. És nem utolsó sorban fontos szerepet játszik az Ön egyedi stílusa és az, hogy mi rejlik a ruhatárában. A bőrdzseki, a legsokoldalúbb darabok egyikeként, az Ön ruháinak többségével kombinálható.

Motoros stílus vagy kemény rocker csaj?

Nagy mértékben inspirálhatják Önt a motorosok, különösen a minőség- és részletérzékükkel. A kabátjaik minőségi természetes bőrből készülnek és tökéletesen kifinomultak. A dzsekik az ő mintájukra ezért pontos szabással és eredeti kialakítással rendelkeznek. Viselésük mindig kényelmes lesz, ráadásul biztos lehet benne, hogy hosszú évekig kitartanak.

Az elegáns bőrdzsekiket arany színű részletek díszítik 

Szűk szabású, finom bőrből készült és luxus részletekkel ellátott, ilyenek a bőrdzsekik, amelyeket nyári buliba, moziba vagy csak úgy, egy italra veszünk fel. Luxus árnyalatot kölcsönöznek nekik a kifejező arany színű cipzárak, szőrmegallérok vagy a közvetlenül méretre szabott applikációk. 

Fekete műbőrdzseki, földes tónusok vagy pasztellszínek

Minden ruhatár alapját, beleértve a kapszulagardróbot is, a fekete bőrdzsekinek kellene alkotnia. Ideális esetben válasszon egy minőségi valódi bőrből készült, egyszerű szabású darabot, amely sokáig remekül fog kinézni és különféle sztájlingok százait hozhatja létre vele.

A barna műbőrdzseki finom és nőies hatást kelt, ráadásul nagyon stílusos is lehet és jól kijön a szőrmével, valamint az arany cipzárakkal és egyéb részletekkel.

A női műbőrdzseki játékos pasztellszínekben pedig minden időjárásban javítja a kedvet és remekül kiegészíti a fekete, fehér vagy bézs színű ruhákat, valamint a legkülönfélébb színű és szabású farmereket. Trendi a rózsaszín, szürke vagy zöld és már évek óta viselik a türkiz vagy világoskék színűt is.

A valódi és műbőr előnyei és hátrányai 

A minőségi valódi bőr jobban szigetel és tartja a hőt, ezért jobban felmelegíti Önt, amit különösen elvárunk egy dzsekitől. Ugyanakkor meglep légáteresztő képességével és könnyedségével. Ezzel szemben a műbőr PVC-ből készül, így tehát megfelelő vegánok számára is. A természet számára azonban nem ideális, ezért manapság különféle növényi és egyéb alternatívák jönnek létre.

Itt vannak a gyönyörű műbőr női dzsekik! Műbőr dzsekit keres, amely csak imitálja a valódi bőrt és így környezetkímélő? Választhat fekete színű női műbőrdzsekit à la érdesség vagy világos tónusú gyengéd műbőrdzsekit. A műbőrdzsekik tökéletesen illenek az egyszínű pólókhoz vagy farmernadrágokhoz. Válassza ki a helyes szabást és nem fogja megbánni.

Glami TOP Glami TOP