Női őszi és tavaszi dzsekik

összesen 237 termék
Fekete női átmeneti dzseki
+ több
Kód: FP_2016103013746
Kék női átmeneti dzseki
+ több
Kód: FP_2016103013791
Sárga női átmeneti dzseki
+ több
Kód: FP_2016102885078
Fekete női átmeneti dzseki
+ több
Kód: DL_81478/3
Barna női átmeneti dzseki Kód: AW_4527
Barna női átmeneti dzseki
+ több
Kód: FP_2016103011988
Fekete női átmeneti dzseki
+ több
Kód: FP_2016102689447
Fekete női átmeneti dzseki
+ több
Kód: FP_2016102785088
Fekete női átmeneti dzseki
+ több
Kód: FP_2016103014408
Fel
További termékek

Azon tűnödik, hogy milyen dzsekit válasszon az átmeneti időszakra? Alapvetően több lehetősége is van, az elegáns steppelt modellektől kezdve, a rövid sportos tolldzsekiken keresztül, a szexi bőr és műbőr változatokig. És ha még melegebb lesz, elég lesz egy farmerdzseki is. 

#showmore#

A tavaszra és őszre való női dzsekiknek enyhén melegnek és egyúttal szellősnek kellene lenniük, hogy kényelmesen viselhetők legyenek az időjárás gyakori változásai esetén is. Egyúttal természetesen az aktuális trendeknek is meg kellene felelniük. Hogyan válasszuk ki tehát a megfelelőt?

Steppelt női dzsekik őszre 

Jelenleg nagy sláger a steppelt női dzseki, amelyet minden lehetséges változatban beszerezhet. Ha azt tervezi, hogy ilyen dzsekit vásárol tavaszra vagy őszre, akkor mindenképpen inkább a könnyedebb és rövidebb modellek közül kellene választania. Ezzel ellentétben a hosszú steppelt kabátokat inkább hagyja télre. 

És mi a steppelt dzsekik érdekessége? Gyakran díszítik őket arany gombok, cipzárak vagy más részletek, amelyek luxus árnyalatot kölcsönöznek nekik. És a műbőrdzsekikkel szemben sokkal praktikusabbak, mivel kapucnijuk és nagyobb zsebük van, többnyire cipzáras vagy patentos. Viselheti őket farmerrel és elegáns nadrággal egyaránt. Szoknyához pedig csak egyes típusok illenek, megnövelt hosszúsággal.

Tavaszi és őszi női bőrdzsekik

Nagyon sokoldalúan használhatók a bőr- és műbőrdzsekik. Választhat a klasszikusok közül, amelyek főleg tavaszra vagy a vénasszonyok nyarára felelnek meg és természetesen a melegebb bélelt vagy szőrmés dzsekikből is. Semmit sem ronthat el a fekete klasszikussal, de ugyanilyen jól hangolhatja össze stílusban a barna, sötétkék vagy bézs dzsekit is. És végül felmerül a szabás kérdése is, testhezálló kabátkát, dzsekit vagy oversize modellt választ?

Farmerdzsekik

Az őszi női dzsekik közé tartoznak a farmerdzsekik is, amelyek béléssel, melegítő kapucnival, szőrmével, gallérral vagy egyszerre több ilyen elemmel vannak ellátva. Az ilyen dzsekik remekül néznek ki oversize szabásban is és főleg a városba illenek, sétára vagy kirándulásra. Természetesen léteznek elegáns modellek is.

Glami TOP Glami TOP