Női magas nyakú szvetterek

összesen 2 termék
Bézs női magas nyakú szvetter
12 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_GL_29158-BEIGE-36-42
Lila női magas nyakú szvetter
11 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_FP_2016103315871

Meleg, s ugyanakkor stílusos és trendi, ilyenek a női garbók. Tehát egyértelműen ott a helyük az Ön őszi és téli szekrényében. Egyszínű, csíkos és vastagon kötött darabokból is választhat. A konkrét modelltől függ, de többnyire illik farmerhez és edzőcipőhöz, valamint szoknyához és magasszárú csizmához egyaránt. Biztosan nem fog fázni benne, még akkor sem, ha nagy kivágású kabáttal vagy zakóval egészíti ki.

#showmore#

Elegancia semleges színekben

Ha semleges színű női garbót választ, akkor valóban bármihez felveheti. De ügyeljen arra, hogy a fekete garbó néha túl durva és hideg hatást kelt. Biztonságosabb lehetőséget kínálnak a khaki vagy sötétkék változatok. Ugyanis szintén jól kombinálhatók, de finomabb és frissebb hatást keltenek.

Meleg kötött garbók

A jó minőségű gyapjú, kasmír, merinó vagy más természetes anyagok kiválóan melegítenek és eközben szellősek. Ráadásul vékony kötött anyagokról van szó, amelyek nem adnak Önnek plusz kilókat. Nagyon hatásosan néznek ki továbbá a pamut garbók, de ezek már vastagabbak és nehezebbek, s így erőteljesebb benyomást fog kelteni bennük.

Garbók pompás áron

Természetesen ajánlkozik az akril vagy a poliészter is, de ezeknél a szintetikus anyagoknál nem lehet biztos benne, hogy szellősek és általánosan kényelmesek. Néha fojtogathatnak, szúrhatnak és az ember kellemetlenül izzad bennük. Másrészt viszont verhetetlen árakon szerezhetők be. Általában ezeket a változatokat a jellegzetesen színes vagy mintás garbóknál javasoljuk, amelyeket nem visel minden nap.

Hogyan vegyük fel és viseljük a garbót?

A garbók felvételekor ne felejtse el az ismert stylist-ok trükkjét. Elég, ha egy selyem kendőt vet át a fején és biztos lehet benne, hogy ezután a pulóver szépen átcsúszik és nem marad rajta egy kevés make-up vagy rúzs sem. A kendő miatt nem kell agódnia, nem lesz egykönnyen piszkos.

A mindennapi viseléshez a városba inkább vékonyabb garbókat vagy garbós felsőket ajánlunk. A nagyon meleg modellek főleg a hegyekbe és a nagy mínuszokba illenek, ezeknél aztán játszadozhat a színekkel is. Karácsonykor nem hiányozhat a piros vagy zöld és utána simán felcserélheti őket a norvég minta.

Glami TOP Glami TOP