Női hosszú szvetterek

összesen 1 termék
Ekrü női magas nyakú szvetter
12 990 Ft –9 %
+ több
Kód: SK_FP_2016103079513

A női hosszú szvetterek minden ősszel és télen jól jönnek. Csak Önön múlik, hogy a széles kínálatunkból inkább kardigánt választ, vagy begombolás nélküli szvettert, V-alakú vagy kerek kivágással. Következő megoldás a hosszabb szabású garbó, amely nagyon stílusos és elegáns. Elég csak kiválasztani a megfelelő színt és indulhat a vásárlás.

#showmore#

Hosszú oversize szvetter – a legkényelmesebb darab őszre és télre

A kényelmes és meleg, meghosszabbított oversize szvetternek kellene alkotnia minden női szekrény alapvető darabját. A nyirkos és fagyos napokra aligha találna jobbat. Ha egy modern darabot vesz fel, hasznát veheti a munkahelyén vagy este is. Menők az oversize szabások, a raglán ujjak vagy más részletek, például gyöngyök, szőrmék vagy hímzések. Otthon a kényelem elengedhetetlen. Az egyszerű hosszú szvettert vagy pulóverruhát felveheti pamutleggingshez és meleg zoknihoz és már meg is született a megfelelő otthoni öltözék.

Női hosszú szvetterek – ideálisak pólóhoz és leggingshez

A hosszú szvettereket legszívesebben leggingsszel vagy szűk farmerrel viseli? Jól teszi, mert éppen ebben a kombinációban néznek ki a legjobban. Azáltal, hogy a test felső részén növelik a térfogatot, alul optikailag el kell venni. Ne feledkezzen meg azonban a színekről sem és próbáljon meg inkább a kontrasztos árnyalatokra összpontosítani. Egy bézs szvetter leginkább sötét nadrághoz vagy leggingshez illik és fordítva.

Népszerűek a hosszú szvetterek és kardigánok is, amelyeket az utóbbi években egyre gyakrabban díszítenek jellegzetes színek és minták. Különösen egy egyszerrű fehér toppal vagy pólóval emelkednek ki. Néhány ilyen szvetter jól illik a fekete vagy más semleges színhez is. De az élénk színekkel inkább óvatosan...

Milyen színű szvettert válasszunk?

Közvetlenül az őszi árnyalatok kínálkoznak, mint a barna, bézs, khaki vagy a mustárszín. A hideg típusokhoz pedig a szürke vagy a régi rózsaszín fog illeni. Karácsonyra pedig beszerezhet egy fémes tónusú hosszú szvettert – ideális esetben arany- vagy ezüstszínűt. Minden szezonban megéri követni a trendeket és vásárolni valamilyen szuper modern darabot.

Hosszú szvetterek – természetes vagy szintetikus anyagból

A minőségi természetes anyagok, mint a pamut vagy a gyapjú, egész nap kényelmes érzést garantálnak Önnek. Az ilyen szvetter szellős, nem szúr és nem kapar. Másrészt viszont a pamut oversize szvetter nehezebb lehet, mint a poliészterből vagy poliakrilból készült modellek és mosás után sokkal tovább szárad. 

A kötött pamut- vagy gyapjúszvetterek tehát semmi esetre sem valók a szárítóra. A mosógépből való kivétel után mindig azonnal terítse ki őket (például egy törölközőre) és hagyja szabadon megszáradni. Inkább szárítógépbe se tegye. A szintetikus anyagokból készült hosszú szvetter jól tartja a formáját, gyorsan szárad és nem kell vasalni. Azonban jobban izzadhat benne és egyeseknek tapintásra sem kellemes. 

Melegen kell tartania a hátát és a hátsóját? Akkor vegye szemügyre a hosszú női szvettereket és vadássza le az Önhöz illő darabot. Mit találhat nálunk? Ebben a kategóriában színes pamutszvettereket és érdekes fodrozású szvettereket találhat. Egyszerűen ideális a hideg időjárásba. A hosszú szvetterek remekül kombinálhatók egyszínű pólókkal. Melyik az Ön kedvence?

 

Glami TOP Glami TOP