Női kardigánok

összesen 366 termék
Fekete női kardigán Kód: AW_6105
Azték kardigán fukszia Kód: AW_8205
Barna női kardigán Kód: AW_6100
Barna női kardigán Kód: AW_7245
Barna női kardigán
+ több
Kód: GL_18898-MARRON-36-42
Barna női kardigán Kód: AW_8410
Barna női kardigán
+ több
Kód: GL_29567-TAUPE-36-42
Barna női kardigán
+ több
Kód: GL_29536-TAUPE-36-46
Barna női kardigán
+ több
Kód: GL_27833-MARRON-36-42
Barna női kardigán
+ több
Kód: GL_20735-CAMEL-36-42
Barna női kardigán Kód: AW_8184
Barna női kardigán Kód: AW_7274
Barna női kardigán Kód: AW_6108
Barna női kardigán Kód: AW_4444
Barna női kardigán Kód: AW_7279
Bézs női kardigán Kód: AW_8401
Bézs női kardigán Kód: AW_8399
Bézs női kardigán Kód: AW_8406
Bézs női kardigán Kód: AW_8520
Bézs női kardigán Kód: AW_8392
Bézs női kardigán Kód: AW_8375
Bézs női kardigán Kód: AW_8213
Bézs női kardigán Kód: AW_8379
Bézs női kardigán Kód: AW_8385
Bézs női kardigán Kód: AW_8372
Bézs női kardigán Kód: AW_8207
Bézs női kardigán Kód: AW_8203
Bézs női kardigán Kód: AW_8204
Bézs női kardigán Kód: AW_6414
Bézs női kardigán Kód: AW_6198
Fel
További termékek

A klasszikus szvetteren kívül a női kardigán is egy közkedvelt divatdarab a hűvösebb napokra és estékre. Különféle színekben viselik, a semleges tónusoktól kezdve a jellegzetes és ragyogó árnyalatokig. És jól mutatnak a mintás változatok is, amelyek remekül kiegészítik az egyszínű pólókat és nadrágokat vagy a klasszikus farmereket. Ugyanilyen gazdag a típusok, anyagok és szabások választéka is.

#showmore#

Hogyan válasszunk színt, stílust és anyagot?

Az alapot a semleges színeknek kellene alkotniuk, a szürke, fekete vagy sötétkék kardigán kombinálható a legjobban. Továbbá követheti az évszakot is. A nyári hónapokban tehát biztosan hasznos lesz egy fehér kardigán és télen piros vagy fekete kardigánt viselhet. Ősszel ne tartson attól, hogy ezen időszak színeivel élénkítse fel szekrényét és vegyen fel barna, mustár színű vagy sárga kardigánt.

Fontos, hogy saját személyes stílusa szerint válasszon modellt és hangolja össze szekrénye további darabjaival. Eközben arra is gondolnia kellene, hogy milyen alkalomhoz választja a kardigánt és hogy főleg télen vagy nyáron tervezi-e viselni. Eszerint pedig beszerezhet egy meleg kötött kardigánt. kapucnis kardigánt vagy egy könnyű és szellős változatot.

Leggingshez vagy szűk farmerhez hosszú kardigánt ajánlunk. Azért, mert egészen a feneke aljáig tökéletesen felmelegíti Önt és ráadásul elrejti az esetleges hiányosságokat. 

A legkényelmesebbek a pamut, merinó vagy kasmír női kardigánok. Nyárra pedig a finom selyem változatok is megfelelőek, amelyek azonban könnyen gyűrődnek és nehezebb a karbantartásuk. Alternatívát jelenthetnek azonban a mesterséges anyagok, amelyek ráadásul sokkal olcsóbban beszerezhetők. És a mosás után szinte azonnal megszáradnak és nem igényelnek vasalást.

Hogyan kombináljuk a női kardigánt?

A női kardigán által kínált egyik előny annak nagy variabilitása. A klasszikus szvetterekkel ellentétben a kardigánokkal érdekesebb öltözékeket alkothat, és nem csak a be- és szétgombolásukkal, hanem például övek segítségével is.

Sok nő tart a kardigánok viselésétől, mivel azt hiszik, hogy a laza szabás plusz kilókat ad nekik. De ennek épp az ellenkezője igaz. Ha megfelelő méretet és jól álló szabást választ, a női kardigán biztosan hízelegni fog az Ön testalkatának.  Esetleg cipzáras kardigánt is vásárolhat.

A karcsú és magas nőknek pedig az ovesize kardigán fog jól állni, amely még mindig nagy divat, mivel stílusosan néz ki és ráadásul kellemesen meleg.

Stílusos hosszú kardigánok a gyönyörű öltözékért és kényelemért. Ilyen szvetterben tényleg nem fog megfázni, és ráadásul a női kardigán valóban mindenhez illik. Választhat nadrágot, ruhát és hosszabb szoknyát is. Érdekesek a kapucnis kardigánok is. Kínálatunkban találhat tavaszra vagy őszre könnyedebb kardigánokat is. Most már csak elég kiválasztani az Önnek megfelelőt.

Glami TOP Glami TOP