Fekete női szvetterek

Körülbelül száz éve annak, hogy a pulóver a női gardrób mindennapos részévé vált. Azóta pedig éppen a fekete pulóvereket hordják, mert a híres divatikon, Coco Chanel átvette azokat a férfi szekrényekből. Elég volt egyszerűen igazítani a szabásokon és már létre is jöttek a gyönyörű női divatdarabok. Idővel világos tónusokat vagy élénk árnyalatokat adtak a sötét színekhez. Ezúttal azonban megnézzük, hogyan kell viselni és kombinálni egy fekete pulóvert manapság úgy, hogy Ön mindig menő legyen és ugyanakkor jól érezze magát.

#showmore#

Fekete garbó - elegáns klasszikus

Olyan modellt keres, amellyel soha sem fog mellé a munkahelyén vagy a szabadidejében? Akkor válasszon egy egyszerű fekete garbót minőségi viszkózból, pamutból vagy merinóból. Jól mutat nadrághoz és szoknyához, és ha nyaklánccal vagy brossal egészíti ki, biztosan nem fog unalmasnak tűnni. Ha pedig nem rajong a  kiegészítőkért, akkor teljesen mindegy, hiszen klasszikus mintájú és egyéb applikációkkal díszített nadrág is van.

Luxus arannyal, üzleti megjelenéssel és lezser stílussal

Azonban sok más típus is divatos, mint például a női fekete V-kivágású pulóver vagy a fekete kardigán. És az összes ilyen típusú pulóver díszíthető arany vagy ezüst gombokkal, applikációkkal és egyéb elemekkel, amelyek megfelelő bájt és fényűző árnyalatot kölcsönöznek nekik. De vannak játékos változatok is jellegzetes gombokkal, szőrmével stb. Más fekete pulóverek teljesen minimalisták. Valóban nagyon sok közül választhat.

Kortalan fekete-fehér kombináció

A fehér csíkos vagy más mintázatú modellek mellett fekete pulóverek és fehér nadrágok, zakók vagy szoknyák változatai is elérhetők. Általában az ellenkező stílust választjuk, de néha biztosan nem árt belevágni ezekbe az apró kísérletekbe, amelyek nemcsak Önt, hanem a környezetét is szórakoztatják.

A fekete pulóver a monokróm öltözék alapja

Ha az említett fekete-fehér vagy esetleg vörös kombináción kívül mást is szeretne kipróbálni, játsszon az anyagválasztással. A különböző szerkezetek különösen jól mutatnak a színek ezen királynőjében és éppen a fekete pulóver lesz ideális alapja az ilyen stílusnak.

Glami TOP Glami TOP