Női ruhák esküvőre

Az esküvői meghívó sok kellemes kötelezettséggel jár. Az egyik természetesen a ruhaválasztás. Hogyan élvezheti az esküvőt maximális kényelemben és hogy egyúttal jól is álljon Önnek?

#showmore#

Hogyan válasszuk és kombináljunk ruhákat?

A nyári esküvői ruhákat lágy pasztell színek jellemzik, amelyek kiemelik az Ön nőiességét és romantikus megjelenést kölcsönöznek. Nincs más dolga, mint kiegészíteni őket hozzáillő magassarkú szandállal, borítéktáskával és gyengéd ékszerekkel. A jellegzetesebb fülbevalók és a különféle virágos fejpántok is remekül illenek hozzájuk. Hullámos hajon vagy hanyagul feltűzött frizurán tűnnek ki a legjobban.

Ami a hosszt illeti, a legtöbb nőnek a térdig érő ruhák vagy a hosszabb, sliccelt változatok felelnek meg. Ez megint csak nagyon egyéni. Néhány ruhán átlátszó vagy csipke rész található, ami lényegesen hosszabb. Mások térd fölé érnek.

Pántos vagy ujjas?

Valószínűleg elsőként egy tipikus pántos ruha jut eszébe. De nem kell elkerülnie az egy vállas vagy ejtett vállú modelleket sem. Az ilyen esküvői ruhák nagyon nőiesek, ugyanakkor nem tűnnek kézenfekvőnek, éppen ellenkezőleg, elkápráztatnak stílusukkal és eleganciájukkal. A lényeg tehát, hogy egész nap jól érezze magát, és a ruha is tökéletesen álljon. Ami a stílust és a méretet illeti.

Sima és csipkés

Észrevehetetlen tüllt és dekoratív csipkét is viselnek, vagy mindkét anyag kifinomult kombinációját. Ez csak az Ön preferenciáitól és természetesen az esküvő stílusától függ. Az ilyen pazar ruhák nem illenek úgy a természetbe, mint például a kastélyba vagy a templomba. Ez nemcsak a menyasszonyra vonatkozik, hanem a koszorúslányokra, a tanúkra és a többi vendégre is.

Pasztell tónusok

Végül nézzük a legnépszerűbb színeket. Javasoljuk, hogy pasztell árnyalatú női esküvői ruhát válasszon. Régi rózsaszín, égszínkék, sárga vagy világoszöld közül választhat. De bézssel vagy krémszínnel sem fog hibázni. A koszorúslányok ruhái általában egy színhez illeszkednek. De ha Ön a többi vendéghez tartozik, akkor bőven elég, ha a kísérőjével harmonizál.

Soha ne viseljen fehér ruhát, amelyet kizárólag a menyasszonynak terveztek. És természetesen a sötét színek, mint a fekete, a piros vagy a királykék, sem alkalmasak esküvőre. Az ilyen árnyalatú modelleket inkább hagyja meg a bálokba, bulikba vagy színházba.

Glami TOP Glami TOP