A ruhák ideálisak a forró napokra, mert kiemelik nőiességét, miközben egyszerűen viselhetők és könnyen kombinálhatók. Kínálatunkban rengeteg különféle szabást és színt talál, melyek között biztosan megtalálja a megfelelőt. És nem számít, hogy Ön inkább romantikus, vagy inkább a sportosan elegáns divatot, az utcai viseletet vagy az üzleti stílust részesíti előnyben.

#showmore#

Pamut ruha - strandra és városba is

Lehet szó egy egyszerű elasztikus pántos ruháról, amit nyugodtan felvehet csak úgy egy fürdőruhára. Legközelebb egészítse ki kifejezőbb ékszerekkel és induljon a sétányra vagy vacsorázni.


És akkor itt van a boho ruha. Amikor azt mondjuk, hogy "boho stílus", legtöbbünknek éppen a nyár jut eszébe, lehetőleg valahol a természetben. És ez általában a ruhákon is meglátszik, amelyek képesek becsempészni a nyári rét egy darabját a városba is. Gyakran laza és légies szabásúak, fehérek vagy világosak, hímzéssel, fodrokkal, fűzővel stb. díszítve.

A madeira ruha finomabb és romantikusabb hatást kelt. Tömör pamut jellemzi, hatásos perforációval. Korábban főleg világos színekben varrták, de ma már fekete vagy sötét modellek is kaphatók.

Praktikus és kifinomult maxiruhák

Ha nem akarja megmutatni a lábait, vannak földig érő maxiruhák is. Bár most nincsenek hírnevük csúcsán, de biztosan megtalálják a rajongóikat. Jól mutatnak fehér edzőcipőhöz, szandálhoz és papucshoz is. Ezért a legjobb, ha a cipőt és a kiegészítőket aszerint választja, hogy hova megy bennük.

Nyári parti ruha

Pont a medencepartik vagy más nyári bulik igénylik a szexi pántos ruhákat, lehet mini vagy akár hosszabb is, sifon vagy átlátszó szoknyával. Továbbra is népszerű a slip dress típus, természetesen trendi bordás ruhákat is hordanak, amelyek különösen az utóbbi években váltak divatossá. Ellenkezőleg, a pánt nélküli feszes ruhákat ma már nemigen hordják.

Ruhák nyárra a városban

Míg az irodába a világos színű ceruzaruhákat ajánljuk, addig a városban az ingruhák kényelmesebbek lesznek. Ha natúr pamutból készült modellt választ, biztosan nem lesz melege benne, és nem fogja fenyegetni a vállak vagy a dekoltázs leégésének veszélye sem. Ellentétben a ceruzaruhákkal vagy pántos ruhákkal, esténként nem kell hozzájuk zakót vagy kabátot felvenni.

Glami TOP Glami TOP