Női kapucni nélküli melegítőfelsők

A modern női kapucni nélküli melegítőfelsőket egy klasszikus sport- vagy lezser melegítőfelső és egyben elegánsabb pulóver ihlette. Ezért egyesítik magukban mindkét darab tulajdonságait és különösen előnyeit. Találkozhat még az eredeti angol crewneck kifejezéssel is, ami a nyakig érő kivágásra és a kerek nyakkivágásra utal. Hogyan lehet egy ilyen melegítőfelsőt stílusosan viselni? És hova lehet felvenni?

#showmore#

Lezser ruhák szabadidőhöz 

Természetesen még egy női kapucni nélküli melegítőfelső is alkalmas városi utcákra, természetbe, kirándulásokra, de nem olyan praktikus, mint egy klasszikus felső, amely jobban megvéd a széltől és az esőtől. Ráadásul a crewneck melegítőfelsőkről általában hiányoznak a zsebek, így ebben a tekintetben sem lehet sokat beszélni a praktikumról. Ez inkább divatdarab.  

Casual friday keretében és az irodába is

Egy kis bátorsággal női kapucni nélküli melegítőfelsőket is felvehet egy zakó vagy gyapjúkabát alá. Akkor semmi akadálya, hogy munkába vagy partikra hordja őket, persze csak akkor, ha nincs egyértelmű öltözködési stílusa. A fekete-fehértől a bézsig vagy sötétkékig, a semleges színű melegítőfelsők különösen alkalmasak az utcai viselet és az üzleti stílus határán lévő ilyen öltözékekhez. És mostanában a szürke is népszerű.

Stílusos melegítőfelsők a tökéletes viselethez

Webáruházunkban minőségi anyagokból készült kapucni nélküli melegítőfelsők közül válogathat számos stílusban és trendi színekben. A minimalisták és a jellegzetes nyomatok, minták, sőt a hímzések szerelmesei minden bizonnyal megtalálják nálunk álmaik darabját. Csak próbálja meg ennek megfelelően kombinálni az egész öltözékét. Egy élénk színű felső nem mutatna jól szakadt és flitterekkel díszített farmerrel. Éppen ellenkezőleg, józan színeket és egyszerű vonalakat igényel. Míg egy egyszerű kapucni nélküli felsővel elengedheti magát, ha nadrágról, cipőről és kiegészítőkről van szó. Borítéktáskát és magassarkú cipőt is viselhet hozzá.

Nem szeret kapucnis felsőt hordani? Akkor itt jó helyen jár. Minden nőre gondolunk és azok preferenciáira is, ezért kínálatunkba felvettük a kellemes kapucni nélküli melegítőfelsőket is. Vannak színes felsőink, hosszúak vagy állógallérosak. Munkába, értekezletekre könnyebben viselhető a melegítőfelső, ez már nem csak egy sportos darab. Kombinálja női nadrággal vagy szoknyával.

Glami TOP Glami TOP