Nem csak a fehér, hanem a fekete blúzok is minden női szekrény alapvető építőelemei közé tartoznak. És határozottan nem kellene egy modellnél maradnia. Minimum három blúz lesz ideális a mindennapi viselésre és ehhez legalább két társadalmi változat.

#showmore#

Fekete blúzok mindennapi viselésre

A hétköznapokra ideális egy ing stílusú kapcsos fekete blúz, amely farmerrel tökéletes párost alkot. Azonban más típusú nadrágokhoz vagy szoknyához is felveheti. 

Fekete blúz különleges alkalmakra 

Egy esti rendezvényre vagy társadalmi eseményre pedig klasszikus vagy hosszított szabású, elegáns fekete blúz a megfelelő. Gyakran a hátsó részük egészen a fenék alá ér, s így jól kombinálhatók leggingsszel vagy műbőr- és fényes nadrággal, amely a téli ruhatárunk egyik állócsillaga. Más fekete darabokkal kombinálva meglepő módon egyáltalán nem néz ki rosszul. Ezzel szemben a különféle anyagszerkezetek egy színben érdekesen kiegészítik egymást.

Hogyan válasszunk női fekete blúzt?

A szín már megvan, most tehát összpontosítson a jól álló szabásra és a minőségi anyagra. Egyes női blúzok teljesen egyszerűek, sőt minimalisták, másoknak eredeti dizájnjuk van és tele vannak díszítő elemekkel. Konkrétan a kötőről van szó a nyaknál, a kontrasztos gombokról, fodrokról vagy más részletekről.

Válasszon tehát gondosan e típusok közül és mindig mérlegelje, hogy illik-e a többi ruhadarabjához és hogy van-e alkalma viselni azt. És ha az anyagösszetételről van szó, megéri elolvasni a címkéket vagy a leírásokat az interneten. Csak így lehet maximális áttekintése az adott darabról.

Nagy tér a kombinációkhoz 

A női fekete blúznak hasznát veszi számos alkalommal, csak attól függ, mivel egészíti ki. Általában elmondható, hogy egy ilyen semleges színű blúz stílusossá tétele sokkal egyszerűbb, mint a színes vagy például farmer változatokkal való kombinálás. Többnyire tehát nem fog majd mellé és megengedhet magának egy kis kísérletezést is.

Glami TOP Glami TOP