Női fehér blúzok

Csak kevés ruhadarab van, ami annyira változatos és sokoldalú, mint éppen a fehér blúz. Ezért ott lenne a helye minden nő szekrényében, ideális esetben több változatban is. Nyárra egy rövid ujjú fehér blúz lesz megfelelő, télre pedig egy hosszú ujjú. És váltogathatja az anyagokat is, valamint a modern minimalizmust jellegzetes luxus blúzokkal cserélheti fel.

#showmore#

A fehér blúz, mint egy alapvető és egész éves darab 

A fehér blúz sokoldalúságát az is bizonyítja, hogy szinte mindegyik stylist az alapdarabok közé sorolja. Még ha a kapszula gardróbban csak 20 vagy 30 darab lenne is, a fehér színű blúznak mindig közöttük lenne a helye. Ha ugyanis nincs különösen jellegzetes szabása vagy nem díszítik kontrasztszínek vagy applikációk, viselheti nadrághoz és szoknyához is. És remekül fog kinézni semleges tónusokkal és ragyogó árnyalatokkal egyaránt. Arról nem is szólva, hogy bárhol hasznát veheti, fürdőruhára felvéve a strandon, zakó alá a munkatalálkozókra és társasági öltönyökhöz esti rendezvényeken.

Hogyan fogjunk hozzá a fehér blúz kiválasztásához és styling-jához

Ajánljuk, hogy a konkrét szabást és stílust testalkata, személyes stílusa és az alkalom szerint válassza ki, ahová a fehér blúzt fel szeretné venni. Az oversize modellek főleg a magas és karcsú nőknek állnak jól, ugyanúgy, mint a meghosszabbított szabások. A masni és a díszítőelemek kifinomultan növelik a dekoltázst, míg a laza szabás könnyű anyagból otikailag képes elvenni pár kilót. És ha inkább férfias testalkata van, tegyen próbát egy nagyobb mérettel és övvel a derekán.

Az üzleti modellek főleg irodába alkalmasak, a társaságban pedig egy stílusos, fodros blúzban fog kitűnni, arannyal vagy ezüsttel. 

Az ujj hossza, gallér és díszítőelemek

Kínálatunkban találhat hosszú és rövid ujjú fehér blúzokat, masnival vagy klasszikus ing gallérral, valamint különféle részletekkel díszítetteket is. Fontos számunkra a széles kínálat, amelyben valóban mindenki megtalálja a neki tetszőt. Tehát nem azon múlik, hogy Ön feltűnés nélküli gombokkal ellátott, egyszerű fehér blúzokat, vagy gomb, cipzár és a legkülönfélébb applikációk formájában arany részletekkel díszített luxus modelleket részesít előnyben. Választhat strasszok, csillámok vagy például gyöngyök közül.

Minőségi anyagból készült fehér blúzok

A mindennap viselhető összes univerzális darabhoz hasonlóan, itt is kifizetődő a minőségi természetes anyag.  Legalábbis az első daraboknál, amelyekre szert tesz. Egy extravagáns estélyi modell már igényesebb lehet, ami a karbantartást illeti és itt senkinek sem fog számítani a kényelem sem. Mi azonban a maximális kényelemre esküszünk, minden helyzetben.

A legjobb tehát, ha pamutból, bambuszból, selyemből vagy selyem szaténból készült fehér blúzokat vásárol. Azonban egyes hölgyeknek megfelel a poliészter is, főleg azért, mert azonnal megszárad, nem kell vasalni és nem igényel más hosszadalmas karbantartást sem. A legkényelmesebben azonban pamutban vagy selyemben fogja érezni magát. Ugyanis csak ezek az anyagok kellőképpen légáteresztőek és kényelmesek. Télen könnyedén fel tudják melegíteni, míg nyáron lehűtik. Tehát soha nem fog bennük rendellenesen izzadni és sok esetben egyszeri viselés után mosásra sem lesz szükség.

Glami TOP Glami TOP