Elegáns hosszú női téli kabátok

Már néhány éve divatban vannak az oversize kabátok vagy a mesterséges teddy szőrmék és idén csatlakoztak még a tolldzsekik is. Ezek a divathóbortok azonban korántsem illenek minden alkalomra. Például színházba vagy egy fontos társadalmi eseményre sokkal megfelelőbbek lesznek az elegáns kabátok. 

 #showmore#

Hogyan válasszunk ilyen darabot? És valóban a fekete szín néz ki a legjobban? Ezekre a kérdéseire szívesen válaszolunk és még tippeket is adunk, hogy mivel kombinálhatók legjobban az elegáns, hosszú női téli kabátok.

A kabát helyes hossza

Ügyeljen a hosszúságra, ma már nem tartják be a szigorú szabályokat, de a szélsőségek a kárára lehetnek. Így leginkább térd fölé vagy térd alá érő hosszúságú klasszikus kabátot válasszon. A magasabb nők azonban olyan hosszú kabátot is megengedhetnek maguknak, amely a vádli közepéig ér. Viszont akkor lesz extravagáns a megjelenése, ha a kabátja egészen bokáig ér majd. Ez azonban inkább a divat dolga, amely a társadalomban helytelen hatást válthatna ki. 

Minőségi meleg anyag

A téli kabátoknak elég melegnek kellene lenniük, és ez érvényes a stílusos és elegáns modellekre is. Az anyagok közül tehát kizárólag a természetes gyapjút vagy mohert ajánljuk. A szintetikus anyagok a hőszigetelő tulajdonságaikat tekintve a nyomukba sem érhetnek, bár az anyag ránézésre ugyanolyan melegnek tűnhet.

Hogyan tegyük stílusossá az elegáns téli kabátokat?

És ha cipőről van szó, bőr vagy szemis csizmát vagy magassarkú bokacsizmát ajánlunk, amely gyönyörűen meghosszabbítja az Ön lábát és optikailag szűkíti a sziluettet. Ráadásul melegíteni fogja Önt a nagy fagyokban is. Rövid kabáthoz a magasabb szárú csizmák állnak jobban, míg a hosszabb változatokhoz elegendő lesz a bokacsizma is.


A tökéletesen elegáns megjelenés érdekében egészítse ki ezt a típusú kabátot egy ruhával vagy estélyi overállal és körömcipővel. Néha jól néz ki egy kötős blúzzal vagy luxus arany részletekkel kiegészített szoknyával vagy trapéznadrággal is. És ne feledkezzen el a borítéktáskáról vagy egy divatos mini kézitáskáról sem. A konkrét alkalomtól függ.

Glami TOP Glami TOP